Seksualiteit – aanmelden

Heb je vragen over seksualiteit of heb je een nare ervaring? Hier kun je je aanmelden om reLEGS met seksualiteit om te leren gaan. Vul deze vragen in zodat we een beeld hebben hoe je er in staat en dan nemen we contact met je op om er verder over door te praten, bijvoorbeeld via onze chat.

Als je deze vragenlijst afrondt worden jouw antwoorden aan ons verstuurd en kunnen we die gebruiken om je te helpen.

Met het verzenden van dit formulier ga je akkoord met de verwerking van je anonieme gegevens bij Terwille. Terwille doet haar best om je zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maar kan niet aansprakelijk gehouden worden voor je gezondheid of acties ondernomen vanuit adviezen vanuit onze hulpverleners. Denk je dat je in een noodsituatie zit, of dat je direct geholpen moet worden? Neem dan direct (en niet anoniem) contact op met een hulpverlener.

De hulp via doe-reLEGS is gratis, online en anoniem. Door het beantwoorden van de vragen kunnen wij een inschatting maken bij wie jij het beste past en met wie we je het beste in contact kunnen brengen. 

Het contact met onze jongeren werkers verloopt meestal via de e-mail of via onze chat omdat we het op die manier anoniem aan kunnen bieden. Maar als je het prettig vindt kan het contact ook gewoon via de WhatsApp of telefonisch.

De hulp van Doe reLEGS is anoniem. Voor contact hebben we wel een e-mail adres nodig. Je kunt een: anoniem e-mailadres aanmaken (opent in nieuw scherm), of je gewone e-mailadres gebruiken (welke bij ons altijd veilig is). Ook is het gebruikelijk dat deelnemers een anonieme naam gebruiken.